Google+
Doel:€250.00
Donaties:€34.30

Per saldo:€-215.70

Steun ons nu!

Laatst bijgewerkt
op 11-08-2018
Algemeen

De stichting

Recente berichten

Doorbraak in 3D Print technologie door Almar
Vandaag om 23:30:34
Den Overslag & Marchan'Dix door Frans Peeters
Vandaag om 23:27:25
BNLS-Module: "L'Esimé" door Chris80
Vandaag om 23:26:11
Raadplaatje door Mike 1961
Vandaag om 23:20:36
Mijn eerste H0 modeltreinbaan in aanbouw door mwdb
Vandaag om 23:18:50
BNLS Baanbreker - ProjeKct 083 tot 338 door mwdb
Vandaag om 23:12:22
Without automatisch door Klaas Zondervan
Vandaag om 22:51:54
19 Toen door Modellbahnwagen
Vandaag om 22:30:15
Rivarossi DB 627 pimpen. door Paralectic
Vandaag om 22:27:52
Spoor 0 messing, HSM AB 185-246 door FritsT
Vandaag om 22:15:15
Herstart en inspiratieloos door Jan Onderstoom
Vandaag om 22:02:14
BNLS-Module: "Rvbr-Btk, Ringvaartbrug Haarlemmermeer nabij Buitenkaag" NS H0 door nighttrain1
Vandaag om 21:56:49
"Litter Bin" voor Brits spoor en Britse modelspoorprojecten door Harryku
Vandaag om 21:54:37
Toon hier je nieuwe (model) spooraanwinst(en)... door Rondje_HO
Vandaag om 21:41:41
Rails zelf bouwen schaal 1:64, waar onderdelen verkrijgbaar? door Sven
Vandaag om 21:14:30
Baan in Los Angeles door AndrevdG
Vandaag om 21:14:15
Tramstraat in Waterland in H0m door Hugo Baart
Vandaag om 21:07:36
Onlangs gespot - gefotografeerd, de foto's door roco
Vandaag om 18:57:05
  

Auteur Topic: Roco 139 (lokomotion) probleempjes  (gelezen 374 keer)

Vinserietje

  • Offline Offline
  • Berichten: 13
Roco 139 (lokomotion) probleempjes
« Gepost op: 30 april 2018, 13:10:10 »
Goedemiddag,

Ik heb een Roco 139 van Lokomotion met sound.
De sound functies werken perfect echter na 1 milimeter optrekken slaat de loc af.
Voor zover ik kan zien is het geen kortsluiting maar lijkt hij slecht contact te maken.
Iemand enig idee waar ik verder moet zoeken?

De “wielslepers” zitten allemaal goed tegen de wielen aan.

Bedankt alvast!

Ronald Halma

  • Team Mitropa
  • Offline Offline
  • Berichten: 9618
  • No more OT.....
    • Team USA Metusa Junction
Re: Roco 139 (lokomotion) probleempjes
« Reactie #1 Gepost op: 30 april 2018, 13:11:52 »
De “wielslepers” zitten allemaal goed tegen de wielen aan.


Maar zijn ze schoon? Check de wielen en de achterkant ervan of die schoon zijn. Lijkt een contact-probleem te zijn.

Ook even je rails controleren, ook die dienen goed schoon te zijn.

Vinserietje

  • Offline Offline
  • Berichten: 13
Re: Roco 139 (lokomotion) probleempjes
« Reactie #2 Gepost op: 30 april 2018, 13:49:39 »
Hoi Ronald,

Ik had de wielen schoongemaakt en de rails. Probleem bleef zich voor doen.
Nu heb ik de slepers schoongemaakt en nu rijdt hij als een zonnetje!

Bedankt voor de tip!