Google+
Doel:€250.00
Donaties:€19.65

Per saldo:€-230.35

Steun ons nu!

Laatst bijgewerkt
op 21-04-2018
Algemeen

De stichting

Recente berichten

  

Auteur Topic: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.  (gelezen 714 keer)

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Gepost op: 16 juni 2017, 20:45:37 »
Ik krijg tegenwoordig steeds de melding dat mijn rocomotion is verlopen en dat ik de licentie moet vernieuwen.... ik gebruik al jaren een legaal gekochte versie en snap hier niets van. Steeds na die melding wordt de verbinding tussen mijn computer en baan verbroken. Na het opnieuw opstarten kan ik weer 15 min rijden en dat kiept het systeem me er weer uit. Ben ook nog eens digibeet... HELP
Dave
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 22:11:24 door Bert van Gelder »

IJsselsteyn

  • Offline Offline
  • Berichten: 659
Re: Fout melding Rocomotion
« Reactie #1 Gepost op: 16 juni 2017, 22:05:26 »
Heb je de vraag al neergelegd bij de producent van Rocomotion?


Steyn

p.heinst

  • Offline Offline
  • Berichten: 1147
    • DutchRoco
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #2 Gepost op: 16 juni 2017, 22:24:17 »
Dave,

Er is een korte tijd een versie van rocomotion geweest waar deze bug in zat en die is opgelost.
Ga naar de site van roco en download daar de versie 5.9 en instaleer deze en je probleem is opgelost. 
Groet Piet
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 22:55:33 door p.heinst »
Roco rijder met 2multimaus als slave, RouteControl,  multimaus pro, Multizentrale pro als digitalesysteem/versterker, 4x booster, remgenerator en Rocomotion en Train-controller Gold 8.0 A3 en Rocomotion 10785 als terugmeldsysteem

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #3 Gepost op: 16 juni 2017, 22:59:52 »
ik heb versie 5.9 das nu het probleem

p.heinst

  • Offline Offline
  • Berichten: 1147
    • DutchRoco
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #4 Gepost op: 16 juni 2017, 23:20:34 »
Dave,

Ook de versie 5.9 zou goed moeten werken. Ik heb daar geen probeem mee

Andere vraag, wat heb je veranderd aan je systeem, heb je mogelijk een andere interface aangeschaft en daar bedoel ik mee de Multizentrale pro (gebruikt aangeschaft) dan kan het zo zijn dat er nog de oude software op zit de versie 1.03, daarmee is het probleem me begonnen, update deze eens naar de versie 1.08 (niet de versie 1.09)
Eventueel de multimauspro updaten naar versie 1.04

Gr Piet
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 23:29:58 door p.heinst »
Roco rijder met 2multimaus als slave, RouteControl,  multimaus pro, Multizentrale pro als digitalesysteem/versterker, 4x booster, remgenerator en Rocomotion en Train-controller Gold 8.0 A3 en Rocomotion 10785 als terugmeldsysteem

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #5 Gepost op: 19 juni 2017, 16:27:38 »
ik heb eigenlijk niet veranderd. het enige verschil is dat mijn laptop een windows 7 versie is en die van mijn maatje rob een windows 10 heeft. en we programmeren beiden op eigen laptop de voertuigen.... kan dat misschien getsie...