Google+
Doel:€250.00
Donaties:€105.75

Per saldo:€-144.25

Steun ons nu!

Laatst bijgewerkt
op 21-10-2017
Algemeen

De stichting

Recente berichten

Zolderbaan 5 bij 3 meter, Märklin, C-Rail, Digitaal IB+Win Digipet # De bouw door Timaximus
Vandaag om 19:04:17
Eurospoor 2017 door +++2010***
Vandaag om 19:02:49
Joops Fantasie Wereld in schaal 0e door joop100
Vandaag om 18:55:46
Opstelsporen in een vitrinekast. Integreren in modelbaan door Ton52
Vandaag om 18:50:14
Nummerplaat stoomlocomotief NS 4700 vragen... door Tomasso
Vandaag om 18:42:43
Heb ik hier een keerlus? door martindomburg
Vandaag om 18:39:29
Speelbaan voor onze kleinkinderen door Ronald Koerts
Vandaag om 18:33:27
Serre bergbaan, knutselproject van mijn zoon Jamie en mij door svries1
Vandaag om 18:16:13
Bemo wissels of PECO wissels door Jan Bennink
Vandaag om 18:05:30
(TTAS) Lungo la parete door Edsko Hekman
Vandaag om 18:04:44
Koploper in combinatie met DR4018 als seindecoder (Sein via geel aflaten vallen) door Bert_Apd
Vandaag om 17:58:03
Roco motor werkt niet goed door Herunl
Vandaag om 17:54:42
Hét spoor 1 en 0 treffen, 10 & 11 februari! door JaJo
Vandaag om 17:41:13
Westlandbaan door Tulpendaal
Vandaag om 17:36:07
iTrain in combinatie met DR4018 als seindecoder (Sein via geel aflaten vallen) door Bert_Apd
Vandaag om 17:34:34
Een continentale baan in Engeland door JurS
Vandaag om 17:10:19
Toon hier je nieuwe (model) spooraanwinst(en)... door laurent
Vandaag om 17:09:58
Nederlandse hulpverleningsvoertuigen in model door ddv
Vandaag om 17:04:35
1100 van Roco door Wijktrein
Vandaag om 17:04:00
BNLS-Module L'Esimé door Chris80
Vandaag om 17:02:23
Tuinbaan in Spoor-1 en Spoor-Z door JaJo
Vandaag om 16:15:12
Ferrocarril de Sóller (Mallorca, H0m) door Sven
Vandaag om 16:13:05
Witte spoorstaven in Italie door 72sonett
Vandaag om 16:05:02
Wat is er momenteel te zien op de Betuweroute? door Floris
Vandaag om 16:03:27
Wissels omleggen lukt niet door JoopdeMan
Vandaag om 15:57:00
Oplagegrootte van bepaald model door Bastaard
Vandaag om 15:32:40
BNLS-Module: "Bh0UB's" door St00mboy
Vandaag om 15:31:15
Project Halleberg door Robkop
Vandaag om 15:20:11
Roco NS Hippel omnummeren door hooidonk
Vandaag om 15:18:02
Smalspoorwagen h0m Tramfabriek door Tjalling
Vandaag om 15:11:33
  

Auteur Topic: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.  (gelezen 669 keer)

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Gepost op: 16 juni 2017, 20:45:37 »
Ik krijg tegenwoordig steeds de melding dat mijn rocomotion is verlopen en dat ik de licentie moet vernieuwen.... ik gebruik al jaren een legaal gekochte versie en snap hier niets van. Steeds na die melding wordt de verbinding tussen mijn computer en baan verbroken. Na het opnieuw opstarten kan ik weer 15 min rijden en dat kiept het systeem me er weer uit. Ben ook nog eens digibeet... HELP
Dave
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 22:11:24 door Bert van Gelder. Reden: Titel »

IJsselsteyn

  • Offline Offline
  • Berichten: 476
Re: Fout melding Rocomotion
« Reactie #1 Gepost op: 16 juni 2017, 22:05:26 »
Heb je de vraag al neergelegd bij de producent van Rocomotion?


Steyn

p.heinst

  • Offline Offline
  • Berichten: 1137
    • DutchRoco
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #2 Gepost op: 16 juni 2017, 22:24:17 »
Dave,

Er is een korte tijd een versie van rocomotion geweest waar deze bug in zat en die is opgelost.
Ga naar de site van roco en download daar de versie 5.9 en instaleer deze en je probleem is opgelost. 
Groet Piet
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 22:55:33 door p.heinst »
Roco rijder met 2multimaus als slave, RouteControl,  multimaus pro, Multizentrale pro als digitalesysteem/versterker, 4x booster, remgenerator en Rocomotion en Train-controller Gold 8.0 A3 en Rocomotion 10785 als terugmeldsysteem

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #3 Gepost op: 16 juni 2017, 22:59:52 »
ik heb versie 5.9 das nu het probleem

p.heinst

  • Offline Offline
  • Berichten: 1137
    • DutchRoco
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #4 Gepost op: 16 juni 2017, 23:20:34 »
Dave,

Ook de versie 5.9 zou goed moeten werken. Ik heb daar geen probeem mee

Andere vraag, wat heb je veranderd aan je systeem, heb je mogelijk een andere interface aangeschaft en daar bedoel ik mee de Multizentrale pro (gebruikt aangeschaft) dan kan het zo zijn dat er nog de oude software op zit de versie 1.03, daarmee is het probleem me begonnen, update deze eens naar de versie 1.08 (niet de versie 1.09)
Eventueel de multimauspro updaten naar versie 1.04

Gr Piet
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 23:29:58 door p.heinst »
Roco rijder met 2multimaus als slave, RouteControl,  multimaus pro, Multizentrale pro als digitalesysteem/versterker, 4x booster, remgenerator en Rocomotion en Train-controller Gold 8.0 A3 en Rocomotion 10785 als terugmeldsysteem

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #5 Gepost op: 19 juni 2017, 16:27:38 »
ik heb eigenlijk niet veranderd. het enige verschil is dat mijn laptop een windows 7 versie is en die van mijn maatje rob een windows 10 heeft. en we programmeren beiden op eigen laptop de voertuigen.... kan dat misschien getsie...