Doel:€250.00
Donaties:€65.00

Per saldo:€-185.00

Steun ons nu!

Laatst bijgewerkt
op 17-03-2020
Algemeen

De stichting

Recente berichten

Toon hier je nieuwe (model-) spooraanwinst(en)... door lrrw
Vandaag om 18:39:48
Nieuwe baan in schaal nul: station Kloosterp door JaJo
Vandaag om 18:39:29
Roco Wissel polariseren en aansluiten op wisseldecoder door henk
Vandaag om 18:38:49
's-Heer Heinkenspolder door Reinier Z.
Vandaag om 18:34:52
Rivarossi Panoramarijtuig, door MTE, wordt "niet" geproduceerd: toch wel door Sicco Dierdorp
Vandaag om 18:31:18
Baanbouw Bosje77 door bosje77
Vandaag om 18:30:03
De bouw van mijn modelbaan in Thailand door Wim Vink
Vandaag om 18:29:58
Projekt 083-338 door tijgernootje
Vandaag om 17:53:34
Treinen op zijlijnen, bij elkaar geraapt spul. door HaHoHo
Vandaag om 17:53:17
H0m RHB/MGB - van Sumvitg-C naar Disentis/Mustér (Zwitserland) door Willem1951
Vandaag om 17:36:01
Schwarzburg-Neuffen-Bahn door Ruud K
Vandaag om 17:35:53
Bouwen van modellen bestaande uit gips door MOVisser
Vandaag om 17:33:16
Puntstuk Roco wissels door Wout br52
Vandaag om 17:30:37
Onlangs gespot - gefotografeerd, de foto's door Cédric
Vandaag om 17:25:37
Modules van Kees Gorter door 44
Vandaag om 17:24:51
Mooi weer om buiten te spelen door sncf231e
Vandaag om 17:21:56
Transfer afwrijven? door henk
Vandaag om 17:19:43
Ombouw/Pimpen Bolle neuzen door bollen neus
Vandaag om 17:15:01
Zestiger jaren plastic lijmen? door bellejt
Vandaag om 17:09:30
Mijn eerste H0-modeltreinbaan in aanbouw door Wim Vink
Vandaag om 17:00:19
Roco lok in startset na 3 uur defect. door Bert van Gelder
Vandaag om 16:17:44
Montage bouwkit Weinert BR 93 door wob
Vandaag om 15:48:58
Probleem: ramen 'beslaan' door Floris Dilz
Vandaag om 15:37:06
Oersik etsplaat spoor 0 van Erwin, beginnersbouwverslag door Tulpendaal
Vandaag om 15:30:49
Treinongeval Rijnstrecke door Gérard Drost
Vandaag om 15:28:42
Hookyville (schaal N) door Hookies
Vandaag om 15:25:42
Modelspoorbaan Fleischmann door NS1220
Vandaag om 14:43:39
Een kleine baan in een grote schaal: Laden en lossen in 1:22.5 door NS1220
Vandaag om 14:33:05
Verfraaien D-trein rijtuigen door Ronald69
Vandaag om 14:25:06
Ondergrond maken voor stoomdepot en werkplaats, maar waarmee? door puntenglijder
Vandaag om 14:16:40
  

Auteur Topic: ROCO 10810 multimaus reageert niet meer  (gelezen 410 keer)

Hugo Baart

  • Offline Offline
  • Berichten: 230
  • Hugo Baart
ROCO 10810 multimaus reageert niet meer
« Gepost op: 17 februari 2020, 10:18:23 »
Mijn ROCO 10810 handregelaar reageert niet meer. Alles is goed aangesloten en gecheckt. Het moet dan wel aan de handregelaar liggen. Mijn reserve handregelaar heb ik aangesloten en alles werkt  perfect. Voor dat ik de handregelaar naar de prullenmand verwijs toch nog een vraag. Heeft iemand ervaring met een handregelaar die wel alles op het display aan geeft maar geen signaal  stuurt naar geen enkele lokdecoder. 
Hugo
« Laatst bewerkt op: 17 februari 2020, 10:40:48 door Bert van Gelder »

Remunj

  • Offline Offline
  • Berichten: 6471
Re: ROCO 10810 multimaus
« Reactie #1 Gepost op: 17 februari 2020, 10:39:49 »
Heb je al een fabrieksreset geprobeerd?

Misschien dat dit draadje helpt?
Gr.
Eric

Hugo Baart

  • Offline Offline
  • Berichten: 230
  • Hugo Baart
Re: ROCO 10810 multimaus reageert niet meer
« Reactie #2 Gepost op: 18 februari 2020, 23:40:32 »
De handregelaar terug zetten in de fabrieksmodus blijkt de oplossing te zijn.
Nu nog weer alle adressen installeren.
Bedankt voor de tip.
Hugo

Remunj

  • Offline Offline
  • Berichten: 6471
Re: ROCO 10810 multimaus reageert niet meer
« Reactie #3 Gepost op: 19 februari 2020, 08:22:47 »
 (y)
Gr.
Eric

VAM65

  • Elke laatste donderdag gratis toegankelijke rij-avond. Zie ook onze website door op het groene bolletje onder "Nederland 3a/3b" te drukken.
  • Offline Offline
  • Berichten: 2360
  • Nederland 3a/3b in h0
    • Omroep Modelspoor Club - Hilversum
Re: ROCO 10810 multimaus reageert niet meer
« Reactie #4 Gepost op: 19 februari 2020, 08:39:02 »
De handregelaar terug zetten in de fabrieksmodus blijkt de oplossing te zijn.
Nu nog weer alle adressen installeren.
Bedankt voor de tip.
Hugo

Als je die adressen in je 2e muis hebt staan, dan is er dacht ik een mogelijkheid om ze naar de geresette muis te kopiëren. Dat scheelt wellicht een hoop tikwerk.