Doel:€250.00
Donaties:€85.00

Per saldo:€-165.00

Steun ons nu!

Laatst bijgewerkt
op 21-04-2020
Algemeen

De stichting

Recente berichten

Bouwen van modellen bestaande uit gips door MOVisser
Vandaag om 13:56:50
De terugkeer van het Eiland Waan door Piet Groot
Vandaag om 13:52:18
Benaming kabel voor onder treinbaan door Pauldg
Vandaag om 13:51:44
Mijn eerste H0-modeltreinbaan in aanbouw door Locofiel
Vandaag om 13:35:44
Toon hier je nieuwe (model-) spooraanwinst(en)... door Antal
Vandaag om 13:32:34
Breedte nieuw op te zetten Fleischmann HO tafel afmeting door Klaas Zondervan
Vandaag om 13:09:46
Welke Duitse rangeerseinen bij eindstation door Wies
Vandaag om 12:38:23
Märklin/Trix TGV Thalys openen door System-M
Vandaag om 12:22:07
Roco Fccpps, overzicht van Roco-modellen. door Jamie
Vandaag om 12:05:56
Marklin H0 trein rijdt alleen maar achteruit door Huib
Vandaag om 12:03:22
Piko NS1100, materieelbespreking door VAM65
Vandaag om 11:32:11
Voorzichtig opstarten door jan_vm
Vandaag om 11:20:15
Gezocht, iemand die decoders in Märklin TEE 3071 wil inbouwen (Utrecht) door Huib
Vandaag om 10:58:07
BMB 00-modulebaan, Beveiliging door St00mboy
Vandaag om 10:53:02
Verschil in aansluitrail Roco Line met bedding door Harold34
Vandaag om 10:52:17
1e modelspoorbaan door Modelspoor fan
Vandaag om 10:41:35
Lemke 2020 (oa Hobbytrain en Kato) door Rick
Vandaag om 10:34:22
NS modelbaan Hoekdam H0 door Henk Veenstra
Vandaag om 10:24:40
"Litter Bin" voor Brits spoor en Britse modelspoorprojecten door Suchet
Vandaag om 10:15:47
Frans bietenbaantje in 009 (en parallel in 0e) door tothebeach
Vandaag om 09:54:13
Molendaal, h0-baan, Nederlands tintje, Periode III-heden. 2,6x1,4m door NS264
Vandaag om 08:52:23
Ombouw/Pimpen Bolle neuzen door bollen neus
Vandaag om 08:48:53
Maïsveld n spoor maken, tips? door RemcoStarter
Vandaag om 08:22:14
Projekt 083-338 door Falkenberg
Vandaag om 07:54:24
Baanbouw Bosje77 door Frycio82
Vandaag om 07:38:11
Cubana door Lucien
Vandaag om 07:32:32
Raadplaatje door spoorzeven
04 juni 2020, 23:20:30
Märklin 60760 locdecoder instellen in iTrain. door PkAlfisti
04 juni 2020, 23:00:54
Welke rijtuigen achter NS 1100 door piet keppel
04 juni 2020, 22:46:42
Frans loodsje et cetera door Noordernet
04 juni 2020, 22:39:03
  

Auteur Topic: ROCO 10810 multimaus reageert niet meer  (gelezen 441 keer)

Hugo Baart

  • Offline Offline
  • Berichten: 230
  • Hugo Baart
ROCO 10810 multimaus reageert niet meer
« Gepost op: 17 februari 2020, 10:18:23 »
Mijn ROCO 10810 handregelaar reageert niet meer. Alles is goed aangesloten en gecheckt. Het moet dan wel aan de handregelaar liggen. Mijn reserve handregelaar heb ik aangesloten en alles werkt  perfect. Voor dat ik de handregelaar naar de prullenmand verwijs toch nog een vraag. Heeft iemand ervaring met een handregelaar die wel alles op het display aan geeft maar geen signaal  stuurt naar geen enkele lokdecoder. 
Hugo
« Laatst bewerkt op: 17 februari 2020, 10:40:48 door Bert van Gelder »

Remunj

  • Offline Offline
  • Berichten: 6526
Re: ROCO 10810 multimaus
« Reactie #1 Gepost op: 17 februari 2020, 10:39:49 »
Heb je al een fabrieksreset geprobeerd?

Misschien dat dit draadje helpt?
Gr.
Eric

Hugo Baart

  • Offline Offline
  • Berichten: 230
  • Hugo Baart
Re: ROCO 10810 multimaus reageert niet meer
« Reactie #2 Gepost op: 18 februari 2020, 23:40:32 »
De handregelaar terug zetten in de fabrieksmodus blijkt de oplossing te zijn.
Nu nog weer alle adressen installeren.
Bedankt voor de tip.
Hugo

Remunj

  • Offline Offline
  • Berichten: 6526
Re: ROCO 10810 multimaus reageert niet meer
« Reactie #3 Gepost op: 19 februari 2020, 08:22:47 »
 (y)
Gr.
Eric

VAM65

  • Omroep Modelspoor Club. Elke laatste donderdag gratis toegankelijke rij-avond. Zie ook onze website door op het groene bolletje onder "Nederland 1949-1963" te drukken.
  • Offline Offline
  • Berichten: 2449
  • Nederland 1949-1963 in h0
    • Omroep Modelspoor Club - Hilversum
Re: ROCO 10810 multimaus reageert niet meer
« Reactie #4 Gepost op: 19 februari 2020, 08:39:02 »
De handregelaar terug zetten in de fabrieksmodus blijkt de oplossing te zijn.
Nu nog weer alle adressen installeren.
Bedankt voor de tip.
Hugo

Als je die adressen in je 2e muis hebt staan, dan is er dacht ik een mogelijkheid om ze naar de geresette muis te kopiëren. Dat scheelt wellicht een hoop tikwerk.