Doel:€250.00
Donaties:€80.00

Per saldo:€-170.00

Steun ons nu!

Laatst bijgewerkt
op 09-12-2018
Algemeen

De stichting

Recente berichten

Tussendoortje: Roco en Mastica zelfbouw klompentrein door nighttrain1
Vandaag om 14:54:04
Aansluitklemmen Fleischmann Profi storen vaak door borotof
Vandaag om 14:50:53
Ombouw/Pimpen Bolle neuzen door bollen neus
Vandaag om 14:49:39
NS 2801 van MK modelbouwstudio door Floris Dilz
Vandaag om 14:39:08
Old England door St00mboy
Vandaag om 14:34:44
Stroomloos maken stuk spoor bij DCC? door jowi
Vandaag om 14:27:13
El carrilet door 72sonett
Vandaag om 14:11:32
Langstraatspoorlijn modulebaan door Robkop
Vandaag om 13:26:52
Welgelegen: NS tijdperk III/IV in H0 door Johan Keuterink
Vandaag om 12:58:15
Roco 1600 door ZwolsBas
Vandaag om 12:31:54
Mijn eerste H0 modeltreinbaan in aanbouw door Wim Vink
Vandaag om 12:31:43
Silencer nieuw baanplan HO - met 9 jaar vertraging... door Wim Hesselink
Vandaag om 12:19:53
Zet in je agenda: zaterdag 30 maart Beneluxspoordag 2019 Nieuw-Vennep... door Bert van Gelder
Vandaag om 11:55:33
Foto's Houten Digitaal 2018 door Kees Hoeks
Vandaag om 11:42:34
Nieuwe bome, verse nieuwe bome!!! door grove den
Vandaag om 10:49:19
Update: baan in de tropen door Hans Grasmaijer
Vandaag om 10:24:40
Iets kleins in 00 door Ronald Halma
Vandaag om 10:00:02
Artitec: DDM-1 door Wijbe
Vandaag om 09:39:20
  

Auteur Topic: DDW-Server V0.86 - Koploper  (gelezen 700 keer)

Marc ter Mors

  • Offline Offline
  • Berichten: 20
DDW-Server V0.86 - Koploper
« Gepost op: 04 december 2017, 22:29:47 »
Hoi,

Ik wil graag overstappen van MR-Direct -- Koploper naar DDW -- Koploper.
Dit werkt op dit moment goed maar wil graag het geheel met 1 pc besturen.

Nu heb ik DDW-Server V0.86 geinstalleerd en gekoppeld met Koploper? Ik krijg wel connectie tussen de beide programma's. Schakel ik koploper in dan komt er ook stroom op de baan maar mijn trein gaat een eigen leven leiden. Rijdt stop etc maar reageerd op geen enkel commando in Koploper (In DDW server zie ik de commando's van Koploper wel voorbij komen).

Heeft iemand deze combinatie werkend?

Gr Marc

borotof

  • Offline Offline
  • Berichten: 193
Re: DDW-Server V0.86 - Koploper
« Reactie #1 Gepost op: 05 december 2017, 18:52:31 »
Weinig reacties... Ik heb er in het verleden wel eens mee gespeeld. Probleem dat jij beschrijft had ik toen als ik meerdere protocollen op de baan zette, icm met bepaalde lokdecoders. Ook zou je eens kunnen kijken naar de processorbelasting. Als deze richting de 100% gaat (ook al gezien) zal het ook niet goed functioneren.

Succes,

rob

Hans1963

  • Offline Offline
  • Berichten: 12
Re: DDW-Server V0.86 - Koploper
« Reactie #2 Gepost op: 05 december 2017, 19:44:05 »
dag Marc,

Ik gebruik de combinatie DDW-Koploper.
Maar dan niet versie 0.86, want dat reageert bij mij ook niet goed, maar wel versie 0.79
Deze doet het prima en stuurt alles perfect aan, wel voor het opstarten even de giveio-driver laden.

groet, Hans



Marc ter Mors

  • Offline Offline
  • Berichten: 20
Re: DDW-Server V0.86 - Koploper
« Reactie #3 Gepost op: 06 december 2017, 10:55:54 »
Hoi Hans,

weet jij misschien waar je de versie DDW-Server V0.79 kunt downloaden? Op de site http://home.snafu.de/mgrafe/download.htm staat alleen de versie  DDW-Server V0.78.

Hans1963

  • Offline Offline
  • Berichten: 12
Re: DDW-Server V0.86 - Koploper
« Reactie #4 Gepost op: 06 december 2017, 21:17:23 »
Marc, kijk hier maar eens

http://home.snafu.de/mgrafe/Programme/


groet, Hans

Marc ter Mors

  • Offline Offline
  • Berichten: 20
Re: DDW-Server V0.86 - Koploper
« Reactie #5 Gepost op: 07 december 2017, 10:23:40 »
Hoi Hans,

Bedankt!!!

Gr Marc