Google+
Doel:€250.00
Donaties:€19.65

Per saldo:€-230.35

Steun ons nu!

Laatst bijgewerkt
op 21-04-2018
Algemeen

De stichting

Recente berichten

Met de Stoom Stichting Nederland langs de Rijn naar Koblenz door dennie
Vandaag om 03:10:34
Trix NS koploper digitaliseren door hmmglaser
Vandaag om 00:50:25
EifelBurgenBahn door jerrytrein
Vandaag om 00:19:12
Mallnitzer Tauernbahnstrecke ÖBB N Spoor door Schachbrett
Vandaag om 00:14:09
Problemen met Fleischmann piccollo baan door jerrytrein
Vandaag om 00:10:47
Open dag Smilestones (nieuwe miniatuurbaan in Neuhausen am Rheinfall) door roadster36
Vandaag om 00:06:23
BNLS Baanbreker - Project 083 tot 338 door jerrytrein
Vandaag om 00:04:25
Kranenberg, een exercitie in code 70 door Geert Kraai
Vandaag om 00:01:39
Aansturen 9e (paarse) draad van LokPilot 54611 door Martijn Bu
21 april 2018, 23:51:12
Intermodellbau 2018 door Don Arnoldus
21 april 2018, 23:51:01
Toon hier je nieuwe (model) spooraanwinst(en)... door Ronald Halma
21 april 2018, 23:05:36
Mijn eerste H0 modeltreinbaan in aanbouw door Chris80
21 april 2018, 22:41:35
BNLS-Module: "Rvbr-Btk, Ringvaartbrug Haarlemmermeer nabij Buitenkaag" NS H0 door nighttrain1
21 april 2018, 22:22:21
Wat is er momenteel te zien op de Betuweroute? door Floris
21 april 2018, 22:16:02
Drie Nederlandse stoomtramwagens in 0 door roadster36
21 april 2018, 22:14:35
BMB 00-modulebaan, Algemeen. door St00mboy
21 april 2018, 22:11:37
Smilestones, nieuwe modelbaan in Neuhausen am Rheinfall door Tulpendaal
21 april 2018, 22:10:53
Artitec Mat '54, materieelbespreking. door VAM65
21 april 2018, 22:10:20
Philotrain 3737 aandrijving door roadster36
21 april 2018, 22:03:14
Onlangs gespot - gefotografeerd, de foto's door Floris
21 april 2018, 21:58:08
Modelspoorfabrikanten en hun "fantasiemodellen" door NS1220
21 april 2018, 21:25:49
Bankenkleur NS AB 6231 door Modellbahnwagen
21 april 2018, 21:03:18
Nestor, 107 NRS, SS 13 door Lokführer Bas
21 april 2018, 20:30:49
Arduino Nano Loconet door fredjansen
21 april 2018, 19:58:19
  

Auteur Topic: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.  (gelezen 713 keer)

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Gepost op: 16 juni 2017, 20:45:37 »
Ik krijg tegenwoordig steeds de melding dat mijn rocomotion is verlopen en dat ik de licentie moet vernieuwen.... ik gebruik al jaren een legaal gekochte versie en snap hier niets van. Steeds na die melding wordt de verbinding tussen mijn computer en baan verbroken. Na het opnieuw opstarten kan ik weer 15 min rijden en dat kiept het systeem me er weer uit. Ben ook nog eens digibeet... HELP
Dave
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 22:11:24 door Bert van Gelder »

IJsselsteyn

  • Offline Offline
  • Berichten: 659
Re: Fout melding Rocomotion
« Reactie #1 Gepost op: 16 juni 2017, 22:05:26 »
Heb je de vraag al neergelegd bij de producent van Rocomotion?


Steyn

p.heinst

  • Offline Offline
  • Berichten: 1147
    • DutchRoco
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #2 Gepost op: 16 juni 2017, 22:24:17 »
Dave,

Er is een korte tijd een versie van rocomotion geweest waar deze bug in zat en die is opgelost.
Ga naar de site van roco en download daar de versie 5.9 en instaleer deze en je probleem is opgelost. 
Groet Piet
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 22:55:33 door p.heinst »
Roco rijder met 2multimaus als slave, RouteControl,  multimaus pro, Multizentrale pro als digitalesysteem/versterker, 4x booster, remgenerator en Rocomotion en Train-controller Gold 8.0 A3 en Rocomotion 10785 als terugmeldsysteem

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #3 Gepost op: 16 juni 2017, 22:59:52 »
ik heb versie 5.9 das nu het probleem

p.heinst

  • Offline Offline
  • Berichten: 1147
    • DutchRoco
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #4 Gepost op: 16 juni 2017, 23:20:34 »
Dave,

Ook de versie 5.9 zou goed moeten werken. Ik heb daar geen probeem mee

Andere vraag, wat heb je veranderd aan je systeem, heb je mogelijk een andere interface aangeschaft en daar bedoel ik mee de Multizentrale pro (gebruikt aangeschaft) dan kan het zo zijn dat er nog de oude software op zit de versie 1.03, daarmee is het probleem me begonnen, update deze eens naar de versie 1.08 (niet de versie 1.09)
Eventueel de multimauspro updaten naar versie 1.04

Gr Piet
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 23:29:58 door p.heinst »
Roco rijder met 2multimaus als slave, RouteControl,  multimaus pro, Multizentrale pro als digitalesysteem/versterker, 4x booster, remgenerator en Rocomotion en Train-controller Gold 8.0 A3 en Rocomotion 10785 als terugmeldsysteem

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #5 Gepost op: 19 juni 2017, 16:27:38 »
ik heb eigenlijk niet veranderd. het enige verschil is dat mijn laptop een windows 7 versie is en die van mijn maatje rob een windows 10 heeft. en we programmeren beiden op eigen laptop de voertuigen.... kan dat misschien getsie...