Google+
Doel:€250.00
Donaties:€160.59

Per saldo:€-89.41

Steun ons nu!

Laatst bijgewerkt
op 20-08-2017
Algemeen

De stichting

Recente berichten

Het blijft rommelen bij ROFL door 44
Vandaag om 12:01:47
Modelspoorbeurs Houten 26 augustus 2017 voor / na praat ! door Myuktrains
Vandaag om 12:01:40
030 TJ3 door 72sonett
Vandaag om 11:59:43
De (SGB-)ringlijn door de zak van Zuid-Beveland door Sobat Kras
Vandaag om 11:59:03
Piko h0 NS 2200 door Rick
Vandaag om 11:52:24
Onlangs gespot - gefotografeerd, de foto's door martijn v m
Vandaag om 11:51:08
Hoe sound in Piko-loc toewijzen aan andere functietoetsen? door MartinH0
Vandaag om 11:49:38
De 23 023 van de SSN, hoeveel luchtpompen? door Peter Kleton
Vandaag om 11:46:48
BNLS Baanbreker - Project 083 tot 338 door 44
Vandaag om 11:07:00
Baan in Los Angeles door charp
Vandaag om 11:02:02
Welke screensaver heb je op je PC draaien? door Hans Grasmaijer
Vandaag om 10:56:38
Kleur Strukton lok door WilcoV
Vandaag om 10:52:49
Raadplaatje door mdjr78
Vandaag om 10:10:46
Ombouw/Pimpen Bolle neuzen door bollen neus
Vandaag om 09:35:48
Terschellinger Spoor door FritsT
Vandaag om 09:34:23
Digikeijs DR5000 Centrale, productbeschrijving door Chris Westerduin
Vandaag om 09:30:13
Koploper/aansturing/mardec/enz door Remunj
Vandaag om 09:29:33
Terugmelding, op de rode of bruine draad aansluiten? door Remunj
Vandaag om 09:21:16
Schrijfblokkarton, correspondentiekaarten en wat verf. (h0) door tothebeach
Vandaag om 07:32:20
BNLS Baanbreker - Mesu models NS 2000 door Biesje
Vandaag om 02:48:03
MARDEC, de Multifunctionele ARduino dcc DECoder. door NTeering
20 augustus 2017, 23:45:12
Decoder defect? door derrick23
20 augustus 2017, 23:35:16
Makette TA52 "Transport CitroŽn" door maarten van der burgt
20 augustus 2017, 23:33:58
Oost Europa-draadje door GerardvV
20 augustus 2017, 23:33:39
Schaal 0, HSM Buikje in messing door FritsT
20 augustus 2017, 23:00:47
Zelf wissels bouwen door St00mboy
20 augustus 2017, 22:54:57
Gezocht in mijn buurt door Erik
20 augustus 2017, 22:50:34
DR5000 en Lenz terugmelders (rail+schakeldecoder) door De eerste Ivo
20 augustus 2017, 22:37:31
DB autotransporter Laaes door Rondje_HO
20 augustus 2017, 22:16:54
Mijn eerste H0 modeltreinbaan in aanbouw door Wim Vink
20 augustus 2017, 21:56:26
  

Auteur Topic: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.  (gelezen 651 keer)

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Gepost op: 16 juni 2017, 20:45:37 »
Ik krijg tegenwoordig steeds de melding dat mijn rocomotion is verlopen en dat ik de licentie moet vernieuwen.... ik gebruik al jaren een legaal gekochte versie en snap hier niets van. Steeds na die melding wordt de verbinding tussen mijn computer en baan verbroken. Na het opnieuw opstarten kan ik weer 15 min rijden en dat kiept het systeem me er weer uit. Ben ook nog eens digibeet... HELP
Dave
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 22:11:24 door Bert van Gelder. Reden: Titel »

IJsselsteyn

  • Offline Offline
  • Berichten: 448
Re: Fout melding Rocomotion
« Reactie #1 Gepost op: 16 juni 2017, 22:05:26 »
Heb je de vraag al neergelegd bij de producent van Rocomotion?


Steyn

p.heinst

  • Offline Offline
  • Berichten: 1134
    • DutchRoco
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #2 Gepost op: 16 juni 2017, 22:24:17 »
Dave,

Er is een korte tijd een versie van rocomotion geweest waar deze bug in zat en die is opgelost.
Ga naar de site van roco en download daar de versie 5.9 en instaleer deze en je probleem is opgelost. 
Groet Piet
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 22:55:33 door p.heinst »
Roco rijder met 2multimaus als slave, RouteControl,  multimaus pro, Multizentrale pro als digitalesysteem/versterker, 4x booster, remgenerator en Rocomotion en Train-controller Gold 8.0 A3 en Rocomotion 10785 als terugmeldsysteem

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #3 Gepost op: 16 juni 2017, 22:59:52 »
ik heb versie 5.9 das nu het probleem

p.heinst

  • Offline Offline
  • Berichten: 1134
    • DutchRoco
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #4 Gepost op: 16 juni 2017, 23:20:34 »
Dave,

Ook de versie 5.9 zou goed moeten werken. Ik heb daar geen probeem mee

Andere vraag, wat heb je veranderd aan je systeem, heb je mogelijk een andere interface aangeschaft en daar bedoel ik mee de Multizentrale pro (gebruikt aangeschaft) dan kan het zo zijn dat er nog de oude software op zit de versie 1.03, daarmee is het probleem me begonnen, update deze eens naar de versie 1.08 (niet de versie 1.09)
Eventueel de multimauspro updaten naar versie 1.04

Gr Piet
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 23:29:58 door p.heinst »
Roco rijder met 2multimaus als slave, RouteControl,  multimaus pro, Multizentrale pro als digitalesysteem/versterker, 4x booster, remgenerator en Rocomotion en Train-controller Gold 8.0 A3 en Rocomotion 10785 als terugmeldsysteem

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #5 Gepost op: 19 juni 2017, 16:27:38 »
ik heb eigenlijk niet veranderd. het enige verschil is dat mijn laptop een windows 7 versie is en die van mijn maatje rob een windows 10 heeft. en we programmeren beiden op eigen laptop de voertuigen.... kan dat misschien getsie...