Google+
Doel:€250.00
Donaties:€29.30

Per saldo:€-220.70

Steun ons nu!

Laatst bijgewerkt
op 17-06-2018
Algemeen

De stichting

Recente berichten

Arduino Mega 2560, voor spoorwegoverweg met fotocellendetectie door Daan Neijenhuis
Vandaag om 07:33:12
Toon hier je nieuwe (model) spooraanwinst(en)... door martijn v m
Vandaag om 06:32:44
Update: baan in de tropen door Hans Grasmaijer
Vandaag om 01:01:49
GTM AB48 in 0e door Sven
Vandaag om 00:08:51
Flm 4028 kortsluiting door Hendrik Jan
Vandaag om 00:02:38
Mijn eerste H0 modeltreinbaan in aanbouw door Chris80
17 juni 2018, 23:50:48
Raadplaatje door Klaas Zondervan
17 juni 2018, 22:46:11
Vraagje aan de messingbouwers.... hoe buig ik een messing buisje? door Klaas Zondervan
17 juni 2018, 22:44:18
Mallnitzer Tauernbahnstrecke ÖBB N Spoor door Schachbrett
17 juni 2018, 22:44:06
3D/RM: HTM 215: De Zwitser door GerardvV
17 juni 2018, 22:08:43
Is er een draadje over wissel(Hand)bediening met een schuifschakelaar ? door Peter Kleton
17 juni 2018, 22:07:00
NS wil slaaptrein samen met Oostenrijkers nieuw leven inblazen door laurent
17 juni 2018, 21:55:08
Station Arnhem Velperpoort spoor 0 door Marco Staartjes
17 juni 2018, 21:53:10
Br52 van Trumpeter in 1:35 door Harryku
17 juni 2018, 21:49:15
Oersik in schaal 1 door Eucalypta
17 juni 2018, 21:36:14
Onlangs gespot - gefotografeerd, de foto's door Floris
17 juni 2018, 21:00:07
Van Kornberg naar Eitdorf. h0 2,70 x 1,22. door vanderHoek
17 juni 2018, 20:19:54
AVT SRV-wagen voor DC-Car/Faller Car door Marcel112
17 juni 2018, 19:50:52
3D/RM IG: Onshape - Wateringbury Railway Station door MOVisser
17 juni 2018, 19:08:56
Hulp aan huis door Dirk
17 juni 2018, 18:13:56
marklin/trix Rheingold '1928' set door Karben
17 juni 2018, 17:27:34
Mehano Thalys door Falcon10
17 juni 2018, 17:18:33
Lima SBB Re 6/6 met kapotte tandwielen door NS1220
17 juni 2018, 17:01:32
Modelspoorwinkels in Google Earth door trabiarie
17 juni 2018, 16:28:49
BNLS-Module: Brandland door Spoortief
17 juni 2018, 16:28:01
  

Auteur Topic: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.  (gelezen 732 keer)

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Gepost op: 16 juni 2017, 20:45:37 »
Ik krijg tegenwoordig steeds de melding dat mijn rocomotion is verlopen en dat ik de licentie moet vernieuwen.... ik gebruik al jaren een legaal gekochte versie en snap hier niets van. Steeds na die melding wordt de verbinding tussen mijn computer en baan verbroken. Na het opnieuw opstarten kan ik weer 15 min rijden en dat kiept het systeem me er weer uit. Ben ook nog eens digibeet... HELP
Dave
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 22:11:24 door Bert van Gelder »

IJsselsteyn

  • Offline Offline
  • Berichten: 742
Re: Fout melding Rocomotion
« Reactie #1 Gepost op: 16 juni 2017, 22:05:26 »
Heb je de vraag al neergelegd bij de producent van Rocomotion?


Steyn

p.heinst

  • Offline Offline
  • Berichten: 1147
    • DutchRoco
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #2 Gepost op: 16 juni 2017, 22:24:17 »
Dave,

Er is een korte tijd een versie van rocomotion geweest waar deze bug in zat en die is opgelost.
Ga naar de site van roco en download daar de versie 5.9 en instaleer deze en je probleem is opgelost. 
Groet Piet
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 22:55:33 door p.heinst »
Roco rijder met 2multimaus als slave, RouteControl,  multimaus pro, Multizentrale pro als digitalesysteem/versterker, 4x booster, remgenerator en Rocomotion en Train-controller Gold 8.0 A3 en Rocomotion 10785 als terugmeldsysteem

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #3 Gepost op: 16 juni 2017, 22:59:52 »
ik heb versie 5.9 das nu het probleem

p.heinst

  • Offline Offline
  • Berichten: 1147
    • DutchRoco
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #4 Gepost op: 16 juni 2017, 23:20:34 »
Dave,

Ook de versie 5.9 zou goed moeten werken. Ik heb daar geen probeem mee

Andere vraag, wat heb je veranderd aan je systeem, heb je mogelijk een andere interface aangeschaft en daar bedoel ik mee de Multizentrale pro (gebruikt aangeschaft) dan kan het zo zijn dat er nog de oude software op zit de versie 1.03, daarmee is het probleem me begonnen, update deze eens naar de versie 1.08 (niet de versie 1.09)
Eventueel de multimauspro updaten naar versie 1.04

Gr Piet
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 23:29:58 door p.heinst »
Roco rijder met 2multimaus als slave, RouteControl,  multimaus pro, Multizentrale pro als digitalesysteem/versterker, 4x booster, remgenerator en Rocomotion en Train-controller Gold 8.0 A3 en Rocomotion 10785 als terugmeldsysteem

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #5 Gepost op: 19 juni 2017, 16:27:38 »
ik heb eigenlijk niet veranderd. het enige verschil is dat mijn laptop een windows 7 versie is en die van mijn maatje rob een windows 10 heeft. en we programmeren beiden op eigen laptop de voertuigen.... kan dat misschien getsie...