Google+
Doel:€250.00
Donaties:€51.80

Per saldo:€-198.20

Steun ons nu!

Laatst bijgewerkt
op 24-06-2017
Algemeen

De stichting

Recente berichten

Plaats hier een plaatje van uw bouwsels (trams). door Michel van den Hof
Vandaag om 03:41:57
photobucket: werkt niet lekker met osx/safari door ingenium
Vandaag om 03:21:26
DSB verkoopt 15 treinstellen ic2 door iarnrod
Vandaag om 01:50:13
Toon hier je nieuwe (model) spooraanwinst(en)... door WeKra
Vandaag om 01:49:21
Onlangs gespot - gefotografeerd, de foto's door Trainhunter
Vandaag om 01:38:26
Railpromo Panorama Rail Restaurant. door Thom
Vandaag om 00:24:11
Bezetmelder blijft hangen door Wim Ros
Vandaag om 00:14:53
Gereedschapje voor het kwarteren van (stoomlok)wielen door 44
26 juni 2017, 23:48:31
Bakken koppelen van het DE3 plan u treinstel van Artitec door henk
26 juni 2017, 23:47:22
Stamlijn Oosterhout de Vijf Eiken in N door Hoontje
26 juni 2017, 23:29:46
Raadplaatje door GerardvV
26 juni 2017, 23:19:53
Afmetingen lokloods Erstfeld Zwitserland door Alexmoba
26 juni 2017, 23:16:03
3D/RM: Sientje van de HEEMAF in N door Reinout van Rees
26 juni 2017, 23:03:40
Isoleren Märklin K-rails door Dirk J
26 juni 2017, 23:03:07
EifelBurgenBahn door 44
26 juni 2017, 22:57:15
MARDEC, de Multifunctionele ARduino dcc DECoder. door heuvelbaan
26 juni 2017, 22:32:48
BNLS Baanbreker - Project 083 tot 338 door 44
26 juni 2017, 22:22:00
Viessmann overweg 5107 vraag/probleempje door dennie
26 juni 2017, 22:12:11
"Litter Bin" voor Brits spoor en Britse modelspoorprojecten door St00mboy
26 juni 2017, 22:03:31
Saint Tourbière, een Franse enkelsporige lijn door de Ardeche door mwdb
26 juni 2017, 21:36:04
Welke wissels te gebruiken door pallie
26 juni 2017, 21:14:22
Mijn eerste H0 modeltreinbaan in aanbouw door cor_b
26 juni 2017, 21:00:51
BMB 00-modulebaan, Algemeen. door Red Racing Rebel
26 juni 2017, 20:33:57
Hornby Terrier en Zimo decoder door zuylen
26 juni 2017, 19:51:05
Littfinski HSI-88-USB wordt niet herkend op PC door GuusJ
26 juni 2017, 19:28:38
Een stukje Odsherreds Jernbane (OHJ) door Stedahult
26 juni 2017, 19:21:44
Piko h0 NS 2200 door Bert van Gelder
26 juni 2017, 19:11:50
Uit Smalspoorcompagnies werkplaats. door smalspoorcompagnie
26 juni 2017, 18:53:14
Bad Harzwald, de bouw. door nkob
26 juni 2017, 18:38:10
Beurs trambaan, N, 1x1 meter door Sven
26 juni 2017, 18:35:08
  

Auteur Topic: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.  (gelezen 570 keer)

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Gepost op: 16 juni 2017, 20:45:37 »
Ik krijg tegenwoordig steeds de melding dat mijn rocomotion is verlopen en dat ik de licentie moet vernieuwen.... ik gebruik al jaren een legaal gekochte versie en snap hier niets van. Steeds na die melding wordt de verbinding tussen mijn computer en baan verbroken. Na het opnieuw opstarten kan ik weer 15 min rijden en dat kiept het systeem me er weer uit. Ben ook nog eens digibeet... HELP
Dave
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 22:11:24 door Bert van Gelder. Reden: Titel »

IJsselsteyn

  • Offline Offline
  • Berichten: 419
Re: Fout melding Rocomotion
« Reactie #1 Gepost op: 16 juni 2017, 22:05:26 »
Heb je de vraag al neergelegd bij de producent van Rocomotion?


Steyn

p.heinst

  • Offline Offline
  • Berichten: 1134
    • DutchRoco
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #2 Gepost op: 16 juni 2017, 22:24:17 »
Dave,

Er is een korte tijd een versie van rocomotion geweest waar deze bug in zat en die is opgelost.
Ga naar de site van roco en download daar de versie 5.9 en instaleer deze en je probleem is opgelost. 
Groet Piet
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 22:55:33 door p.heinst »
Roco rijder met 2multimaus als slave, RouteControl,  multimaus pro, Multizentrale pro als digitalesysteem/versterker, 4x booster, remgenerator en Rocomotion en Train-controller Gold 8.0 A3 en Rocomotion 10785 als terugmeldsysteem

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #3 Gepost op: 16 juni 2017, 22:59:52 »
ik heb versie 5.9 das nu het probleem

p.heinst

  • Offline Offline
  • Berichten: 1134
    • DutchRoco
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #4 Gepost op: 16 juni 2017, 23:20:34 »
Dave,

Ook de versie 5.9 zou goed moeten werken. Ik heb daar geen probeem mee

Andere vraag, wat heb je veranderd aan je systeem, heb je mogelijk een andere interface aangeschaft en daar bedoel ik mee de Multizentrale pro (gebruikt aangeschaft) dan kan het zo zijn dat er nog de oude software op zit de versie 1.03, daarmee is het probleem me begonnen, update deze eens naar de versie 1.08 (niet de versie 1.09)
Eventueel de multimauspro updaten naar versie 1.04

Gr Piet
« Laatst bewerkt op: 16 juni 2017, 23:29:58 door p.heinst »
Roco rijder met 2multimaus als slave, RouteControl,  multimaus pro, Multizentrale pro als digitalesysteem/versterker, 4x booster, remgenerator en Rocomotion en Train-controller Gold 8.0 A3 en Rocomotion 10785 als terugmeldsysteem

stameldam

  • Offline Offline
  • Berichten: 8
    • Stameldam
Re: Foutmelding Rocomotion, probleem met licentie.
« Reactie #5 Gepost op: 19 juni 2017, 16:27:38 »
ik heb eigenlijk niet veranderd. het enige verschil is dat mijn laptop een windows 7 versie is en die van mijn maatje rob een windows 10 heeft. en we programmeren beiden op eigen laptop de voertuigen.... kan dat misschien getsie...