Algemeen > Frank Oude Elferink

Buffet Journaal

(1/12) > >>

Mispoes:
De klanten die een buffet- of restauratierijtuig hebben besteld uit de Beneluxactie kunnen hieronder de vorderingen volgen van het werk aan de laatste 45 buffet- en restauratierijtuigen.

In behandeling zijn thans alle 36 aanwezige rijtuigen die op basis van de Roco Gruppe 53 gebouwd worden.

Zodra deze uitgestroomd zijn volgt direct het laatste staartje 1:87 rijtuigen en 1:93,5 rijtuigen.

Afgelopen week ben ik begonnen met de casco's voor 10 bruin/beige buffetrijtuigen 007. Vrijdag 1/4 is de ruwbouw hiervan afgerond:


Voor restauratierijtuigen 013/014 waren de 14 casco's al een tijdje dicht gemaakt en wachten op verdere behandeling, twee daarvan hebben al een (gedeeltelijke) spuitbehandeling gehad:


11 casco's voor de geel/blauwe buffetrijtuigen 003 staan nog onbehandeld te wachten op het dichtmaken van de ramen. Slechts 1 casco is al dichtgemaakt en heeft al een gele, zij het afgekeurde, laklaag.

Mispoes:

Inmiddels zijn de 12 casco's voor de geel/blauwe 003 ook dicht.

In verband met mijn vakantie en de afwezigheid daardoor op 7 mei heb ik de werkzaamheden anders ingepland. Alle 36 Gruppe 53 rijtuigen doen weer mee.

Mispoes:
Terug van vakantie gaan we weer aan de bak:

36 interieurs uitgebroken:

vlnr: 10x 007, 12x 003, 14x 013/014

Mispoes:
Eindelijk weer wat meters gemaakt: de interieurs voor 31 rijtuigen zijn compleet:

De interieurdelen van 5 buffetrijtuigen zijn onderweg.


Vanwege familieomstandigheden ligt het werk sinds medio vorige week geheel stil.

Naar verwachting zullen de werkzaamheden komend weekend weer hervat kunnen worden, echter voor de beurs van 2 juli zal het te laat zijn...

Mispoes:
Het heeft even stil gelegen maar we gaan binnenkort een paar grote stappen zetten. Week 33 en 34 van mijn vakantie wil ik grotendeels besteden aan de bouw van vrijwel alle 1:87 rijtuigen van de actie. Bijna dagelijks zal ik berichten over de vorderingen. Mijn doel is om alle rijtuigen uit te kunnen leveren op de beurs van 27 augustus zodat ook de Koploperactie van start kan gaan.
Klanten kunnen nu reeds via mail (buffetkat[at]home.nl) aangeven of ze op 27 augustus de bestelling willen afhalen. Of het allemaal gaat lukken moeten we wederom afwachten, Wens mij maar succes!  8)

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie