Commercieel > Commerciële berichten

Nieuwe versie Digikeijs DR5000 en DR5033

(1/1)

Valleitrein:
Digikeijs heeft onlangs de DR5000 en DR5033 voorzien van nieuwe vaste voeding  en nieuwe verpakkingen.
Wilt u de meest up-to-date versie? Dat kan, want de voorraad van DR5000 en DR5033 zijn alle vernieuwd!
Ga snel naar onze webshop:
https://www.valleitrein.nl/accessoires/digikeijs-dr5000-18v-eu-dcc-multi-bus-centrale-met-voeding/
https://www.valleitrein.nl/accessoires/digikeijs-dr5033-18v-dcc-booster-3-ampere-/Bericht van Digikeijs over de nieuwe voedingen 2 september '21:
"wij willen u mededelen dat wij momenteel bezig zijn met het uitbrengen van nieuwe versies van de DR5000 en de DR5033. We hebben besloten om af te stappen van de instelbare voedingsadapter en Mean Well voedingsadapters te leveren. Dit betekent dat bovenstaande producten standaard een Mean Well 18 volt, 3,33 ampère voedingsadapter (GST60A18-P1J.) zullen bevatten. Naast het bovenstaande hebben we ook een gloednieuw ontwerp van de verpakking gemaakt en omdat we afval willen verminderen, zullen we de optie bieden om te kiezen welke stroomkabel u wilt ontvangen en zullen daarom slechts 1 stroomkabel per product verzenden.
 
Zoals u wellicht weet is er altijd een discussie gaande over de juiste spanning voor n-schaal modelbanen, sommige mensen zeggen dat 15 volt de juiste spanning is, anderen zeggen dat 18 volt voor de meeste modelbanen de juiste spanning is. Wij willen neutraal blijven en u en onze klanten de mogelijkheid geven om te kiezen. Wij zijn momenteel bezig met de aankoop van 15 volts Mean Well voedingsadapter, maar wegens het huidige componenten tekort is dit nog niet afgerond. Voorlopig zullen wij de mogelijkheid bieden om bovenstaande producten met of zonder voedingsadapter te kopen."


Ik ziet tot op heden nog op het forum oudere DR5000 voorbijkomen onder (model-) spooraanwinsten.
Maar oude type voeding mag niet meer verkocht worden door het ontbreken van een verplicht testrapport.
Bericht Digikeijs 16 september '21 aan de winkeliers: "zoals jullie weten zijn wij gestopt met de verkoop van de DR60710-M regelbare voeding. Toch wij willen u informeren dat het oude type van de DR60710-M wegens het ontbreken van een verplicht test rapport niet meer verkocht mag worden in Nederland. Dit heeft verder niks te maken met de veiligheid of CE-markering en verdere actie is dan ook niet nodig. Dit is alleen van toepassing op de oude versie, met opschrift "Universal AC Adapter." De oude versie is verkocht tot eind januari 2021!"
De nieuwere Gembird voedingen mogen wel verkocht worden!


Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie