BeneluxSpoor.net forum

Algemeen => Ditjes en datjes => Topic gestart door: Ronald Koerts op 26 januari 2020, 19:08:20

Titel: Hulp gezocht! OntraXS! 2020 Kinderworkshop huisjes plakken!
Bericht door: Ronald Koerts op 26 januari 2020, 19:08:20
Hallo Allemaal!

Zoals jullie misschien weten heeft OnTraXS! de zogenaamde "kinderworkshop" oftewel "Het huisjes plakken!". Dit is begrip geworden bij veel bezoekers van OnTraXS!. Kinderen die niet zonder huisje weg willen. Hierbij wordt de jeugd / kinderen / jongeren de mogelijkheid geboden kennis te maken met het fenomeen modelbouw.  De kinderen lekker bezig laten zijn met de eerste beginselen van de modelbouw! De kinderen vinden het allemaal heel erg leuk om te doen. Het is een gezellige boel met alle kinderen en hun ouders / grootouders en andere familie

Ook dit jaar gaat het er weer van komen. We begeleiden de kinderen (en hun begeleiders) met het maken van een mooi huisje. Een vaste groep van vrijwilligers wil ons altijd wel helpen. Alleen dit jaar kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Dan met name voor de zondag 15 maart 2020 is dat het geval. Maar als je ook meerdere dagen kan ben je van harte welkom!  Wat bieden we? Een gezellige dag met de mogelijkheid om de beurs te bekijken. Lunch en een maaltijd 's avonds zijn inbegrepen.

Wanneer is het?
- Vrijdag 13 maart 2020
- Zaterdag 14 maart 2020
- Zondag 15 maart 2020

Vanaf hoe laat?
Een half uur voor beursopening tot uur na beurs (vanwege eten);

Waar?
Spoorwegmuseum te Utrecht!

Moet ik wat meenemen?
Wij hebben alle materialen (De huisjes worden gesponsord) en gereedschappen. Koffie, lunch en avondeten regelt het spoorwegmuseum. Het enige dat jij hoeft mee te nemen is een goed humeur voor die dag!

Meer informatie / Aanmelden:
Mocht je tijd en zin hebben op ons te komen helpen: Graag! Stuur een berichtje via de mail naar pbender ( a ) b-support.nl of een Persoonlijk bericht naar Ronald (https://forum.beneluxspoor.net/index.php?action=profile;u=2496) met je naam en mailadres. Dan krijg je alle informatie.

Groeten Ronald en Paul.
Titel: Re: Hulp gezocht! OntraXS! 2020 Kinderworkshop huisjes plakken!
Bericht door: Marc tramt op 26 januari 2020, 20:36:20
Erg leuk om te doen. Zo leer je een ander aspect van de hobby kennen en spreek je eens wat andere mensen. Aanrader.