BeneluxSpoor.net forum

Commercieel => Commerciële berichten => Topic gestart door: 3dscaleworks op 23 december 2016, 19:39:03

Titel: 3Dscaleworks kerstaanbieding
Bericht door: 3dscaleworks op 23 december 2016, 19:39:03
Wat begon met vraag van mijn zoon tot het nabouwen van Station Zaandijk, is na vele positieve reacties van mijn eerste proefklanten uitgegroeid tot een nieuwe loot aan 3dscaleworks.
                                                                        BIELZ(https://images.beneluxspoor.net/bnls/logo3dscaleworks_1.png) (https://images.beneluxspoor.net/bnls/logo3dscaleworks_1.png)

De spoorwegbeleving van liefhebbers van Nederlands spoor hebben er een aanbod bij!  Wat tot nu toe was weggelegd voor de verenigingen en bouwers die natuurgetrouwe modelspoor nastreven uit Nederland, is nu binnen bereik van velen die iets unieks en waardevols willen realiseren.
(https://images.beneluxspoor.net/bnls/Creatr-Hs-XL-A-640x420-1.jpg) (https://images.beneluxspoor.net/bnls/Creatr-Hs-XL-A-640x420-1.jpg)
3d technieken doen hun intrede op en om de baan, virtuele realiteit komt tot leven door geluid en ja, zelfs echte beelden van uw spoor. Wat is er dan niet mooier daar uw spoorpunt te realiseren.
(https://images.beneluxspoor.net/bnls/IMG_5731_2.jpg) (https://images.beneluxspoor.net/bnls/IMG_5731_2.jpg)

De trein is vertrokken en vele passagiers zijn al naar volle tevredenheid op de trein gestapt, tijd voor BIELZ, Halte BeneluxSpoor.net. Een halte met veel passagiers die de Nederlandse spoorweghistorie hoog houden.
BIELZ start aanbieding (geldig  tot 31 december )
Bij bestelling van 10 DIN portalen zullen er bij bestelling vóór 31 december onder vermelding van “BeneluxSpoor.Net aanbieding “ 4 extra portalen worden geleverd. De portalen worden in alu PLA geprint. Vermeldt wel of uw spoortype, bij verhoogd leveren wij hogere portalen.
Andere schalen zijn ook mogelijk mail ons dan doen wij u een aanbieding

(https://images.beneluxspoor.net/bnls/IMG_5912_1.jpg) (https://images.beneluxspoor.net/bnls/IMG_5912_1.jpg)

voorbeeld station Zaandam (1,20 mtr) in aanbouw, ons vlaggeschip bij beurzen met interne indeling en geluid.

(https://images.beneluxspoor.net/bnls/zaandambestek_4.jpg) (https://images.beneluxspoor.net/bnls/zaandambestek_4.jpg)

Voor bestellingen van een station en of gebouw geldt dat de grondplaat er gratis bij zal worden geleverd op maat of conform oude emplacement tekeningen. Dit geldt voor zowel de al ontworpen of nog te herontwerpen stations/en of gebouwen!
Natuurlijk zijn er nu een 1500 gebouwen beschikbaar voor uw modelbaan, maar er is nog veel meer aan rijke spoorhistorie .  Mail uw vragen via de website en ik zal uw vraag snel beantwoorden.

Vergeet niet bij bestelling " Beneluxspoor.net" aan te geven
Overige schalen altijd op aanvraag maar mogelijk!


 3dscaleworks en BIELZ wensen u prettige feestdagen en een goed begin

http://3dscaleworks.nl/ (http://3dscaleworks.nl/)