BeneluxSpoor.net forum

Algemeen => Op bezoek bij... => Op bezoek bij...-archief => Topic gestart door: erwin janssens op 18 maart 2007, 13:04:01

Titel: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: erwin janssens op 18 maart 2007, 13:04:01
Ik heb even getwijfeld om dit hier te plaatsen, maar het is sterker dan mezelf.
Ik heb afgelopen vrijdag gemerkt dat er twee wagons verdwenen zijn, ik heb maandag, dinsdag en donderdag bezoek gehad van mede-modelspoorvrienden, blijkbaar heeft er iemand twee wagons van het merk Os.Kar ongemerkt weten mee te nemen, dit moet gebeurt zijn terwijl ik beneden voor drank aan het zorgen was, wie het heeft gedaan weet ik niet, ik had 12 wagons met slabs erop, nu heb ik er dus maar tien meer.
Hierbij laat ik jullie weten dat ik verder niemand meer toelaat om naar mijn baan te komen kijken, jullie zullen het dus met de foto's moeten doen.
Zoals altijd moeten de mensen met goede bedoelingen het weeral bekopen met de rotte appels, ik vindt dit zo beschamend dat ik er geen woorden voor heb, ik heb altijd ter goeder trouw gehandeld, we zijn tot slot toch allemaal gepasioneerd door modeltreinen, maar blijkbaar zitten er in ons kleine wereldje toch kl....zakken!!!!!!! >:(
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: tuurtje op 18 maart 2007, 13:10:58
Erwin,

Begrijp jouw reaktie volkomen en hoop dat er iemand nog een beetje "Guts" heeft om ze terug te geven.
Normen en waarden, waar gaan we naar toe? Videobewaking op zolder?  :-|

Arthur  >:(


Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: stig op 18 maart 2007, 13:18:59
Lekkere "vrienden" houd je d'r op na... :-X Modelspoorders zijn ook maar gewoon een doorsnede van de samenleving, en daar zitten nou eenmaal een hoop randdebielen tussen. Om ze allemaal te vertrouwen op voorhand omdat ze ook deze mooie "onschuldige" hobby bedrijven, vind ik een beetje naïef. :-|

Kenden de heren (en/of dames) elkaar onderling, of waren daar ook voor elkaar vreemden tussen? Ik zou het vooral bespreekbaar maken in die groep. Daar kun je beter een reactie verwachten dan hier. Hoewel je hier waarschijnlijk alleen je hart komt luchten?

Succes ermee...

Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: amber op 18 maart 2007, 13:20:27
Dat het op beurzen gebeurt is al erg zat, maar dat het zelfs bij mensen thuis gebeurt, is krankzinnig en zwaar onbeschoft! Ik heb hier echt geen woorden voor, laat staan goede....
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: WillemNS op 18 maart 2007, 13:24:39
Dit is dus echt niet normaal.
Een maand geleden heeft een 'vriend' van mij mijn Fleischmann 1200 meegenomen. Toen ik hem ernaar vroeg zij hij dat hij hem naar boven had gebracht.
Nou is heel de zolder leeg maar geen loc te bekennen.
Hij heeft hem dus ook meegenomen, ik laat ook niemand meer toe tot m'n zolder.
Alleen Familie en een vriend die me al heel lang meehelpt en waar ik ook mag komen, maar verder niemand.
Ik wens je er sterkte mee Erwin, als ze hem durven te stelen bij iemand op zolder... Dat je het niet gemerkt hebt, kan ik begrijpen, ik merkte er ook niets van.
Waren het mensen van dit forum?

Willem
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Chrisjantje op 18 maart 2007, 13:26:24
In welke wereld leven we eigenlijk als we onze modeltreinen niet meer aan iemand kunnen tonen zonder bewaking. Dit is toch te gek voor woorden.  >:(
Edwin, het is jammer dat ik je baan nooit in het echt heb kunnen aanschouwen maar ik begrijp je volkomen.
Als het zo moet dan heeft Arthur gelijk, dan moeten we zelfs op onze zolder nog videobewaking aan gaan schaffen. :'(
't Is jammer voor de goedwillende mensen in onze hobby, maar het is niet anders.


Christiaan
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Floris Dilz op 18 maart 2007, 13:34:20
Hm, ik ken het.... Ik neem bepaalde locjes dus ook nooit mee naar beurzen om die reden. Een geluk bij een ongeluk is dan nog wel dat het gewoon fabrieksmodelletjes zijn, kwestie van een paar daagjes balen en dan naar de winkel voor een nieuwe.
grtz
Floris
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: gdhoop op 18 maart 2007, 13:44:37

Ik kan je alleen maar gelijkgeven dat je geen mensen meer toe laat bij je baan :-| :'(.

Helaas zijn er mensen die dit doen, hoop dat je toch positief blijfd over de hobby en over de meeste mensen hier op dit forum :-[.

Kijk uit naar je volgende foto's en verslag.

Gerrit
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Geoffrey Korstanje op 18 maart 2007, 13:50:13
Schaamteloos....... :-[
Dus op hun eigen verzoek laat je hun jouw baan zien en ze jatten dan de boel nog leeg ook? Dan moet je echt lef hebben.

Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: mmhajvth op 18 maart 2007, 13:55:06
Dat er zulke mensen bestaan is gewoon te lomp voor woorden!!
Ik kan er dan ook niet bij dat er mensen zijn die zo zielig/ lomp zijn dat je dingen die je ergens met een gerust hart kan kopen, meeneemt van iemands baan met alle gevolgen van dien! Hoe lomp ben je dan ook, als je je handen niet thuis kan houden en niet gewoon kan afblijven kan van dingen die niet van jou zijn? En nog erger hoe lomp ben je als je eigen niet kan beheersen en als een ongeleide "ekster" rondloopt op deze wereld?

Ik wil dan ook aan die persoon vragen, ben je nu trots op jezelf??

Aan Erwin,

Ik vind het echt ronduit beschamend dat er mensen rondlopen die in deze hobby dusdanig verziekend bezig zijn en dat juist jij dat nu treft.
Ik begrijp zeerzeker dat dit een diepe inpact heeft. En dat dit gevolgen heeft voor je vertouwen in mensen.

Voor ons op bezoek bij team is dit natuurlijk ook een ernsitg onderwerp.
We komen nog al eens ergens, en als er dan elders dit soort dingen gebeuren komen wij moeilijker aan te intervieuwen mensen. Vandaar ook die felle uithaal waarmee ik dit bericht begon.

Ik zal ook zeker even PB contact opnemen met u, i.v.m. Op bezoek Bij.

m.v.g.

Mark

Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Chris op 18 maart 2007, 13:57:02
Erwin,

Ik leef met je mee.
Je vertrouwen in mede modelspoorders heeft een flinke klap gekregen.

Voor het Op bezoek bij team zal het ook een klap zijn, want ik weet hoe ze er naar uit keken om bij jou een mooi verslag te komen maken.

Dit was echter wel precies de reden dat ik een Op bezoek bij team wilde hebben namens de Stichting. Dan loop je minder kans dat zoiets kan gebeuren.

Ook aan andere modelspoorders wil ik een waarschuwing uit laten gaan.
Vooral mensen met een baan die via een site te zien is (zoals Groterdam) komen nogal wat verzoeken binnen om de baan in het echt te komen bekijken.

Wees hier uiterst voorzichting mee !
Ikzelf laat het niet toe. Als er wat meer van Groterdam te zien is, zal ik ook alleen maar gebruik maken van het Op bezoek bij team.

Erwin, ik wens je weer heel snel heel veel plezier in de hobby.

Groeten

Chris
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: mmhajvth op 18 maart 2007, 14:18:48
Ik wil er nog heel even aan toevoegen dat ons team zoals van ons dan ook op z'n minst verwacht kan worden, een smetteloze reputatie heeft.
Die ook te checken is bij onze leden en bij de mensen die we reeds hebben geïnterviewd.

Ons team bestaat dan ook uit klein hecht groepje van 6 vaste leden. Die ruimschoots van te voor bekend worden gemaakt bij de persoon waar we op bezoek zijn. Zodat de te interviewen mensen zoveel mogelijk op de hoogte zijn. Onze gegevens zijn ook te checken bij de moderators en bij ons zelf natuurlijk.

Dit alles in het kader van integriteit en betrouwbaarheid.

m.v.g.

Mark
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Stijn de Vreede op 18 maart 2007, 14:25:41
Echt raar om zoiets te doen! >:(

Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Erik op 18 maart 2007, 14:28:04
Erwin ik vind het heel rot voor je dat er 2 wagons gejat zijn.

Ik heb er gewoon geen woorden voor wat er bij Erwin gebeurd is ze moeten gewoon van iemand anderse spullen afblijven!!!!!!

Erik-Jan
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: nscargo op 18 maart 2007, 14:31:16
mmhajvt.
Aan de integriteit van het op bezoek team heeft nog nooit iemand getwijfeld.
Als mijn baan klaar is, zijn jullie altijd welkom. Maar wat er bij Erwin is gebeurd daar heb ik geen woorden voor. Wat een ongelofelijke hufterigheid om iemand die iets van zijn levenswerk laat zien te bestelen. Dat hij nu besloten heeft om niemand meer toe te laten dat kan ik me helemaal voorstellen.Dat je zo naar de winkel kan stappen om twee nieuwe wagons te halen mag dan waar zijn, maar het gaat gewoom om het idee dat de mensen die je vertrouwde dat vertrouwen op een gemene manier hebben beschaamd.
En ja, dan moeten de goeden het met de kwaden ontgelden. Ook ik had graag het verslag van het Op bezoek bij team over jou baan gelezen.
Harm
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: nscargo op 18 maart 2007, 14:53:39
Erwin
Heb je die mensen zelf ook gevraagd.
Het onderstaande is mij overkomen en voor alle duidelijkheid is er nooit opzet in het spel geweest.
Toen ik nog lid was van een modelspoorclub hier in Leeuwarden reed ik nog met Marklin. Ik had twee koffertjes met treinen meegenomen. Ze waren niet allebei helemaal gevuld en ik had toen ook nog niet een vaste plaats voor elke trein en loc.
Eén van de loc's die ik had meegenomen was de 1139 . Na er een tijdje te hebben gereden deed ik hem weer in een koffer. Tot mijn stomme verbazing stond de loc even later weer naast één van mijn koffers. Dus de loc er weer in gedaan.
Thuis gekomen pakte ik de treinen weer uit de koffers en tot mijn grote schrik zaten er nu twee loc's met het nummer 1139 in. In elke koffer één.
Gelukkig stond onder één van die loc's een heel klein stickertje met 3 letters.
Helaas was iedereen al weg en het clubhuis gesloten.
Dus meteen de voorzitter gebeld en de hele zaak uitgelegd. Aan de hand van die 3 letter wist hij wie het was. Dus meteen die opgebeld en uitgelegd wat er was gebeurd. De eigenaar van die loc reageerde wat laconiek en vertelde dat hij die loc ook nog niet had gemist en zei dat ik hem de volgende clubdag wel weer mee kon nemen en dat ik er in de tussentijd wel mee mocht rijden. Dat laatste heb ik trouwens niet gedaan. Hij moest een beetje lachen om de stortvloed van excusses die ik maakte. Ik heb de loc natuurlijk de eerstvolgende clubdag weer meegenomen.
Hij heeft er nooit een punt van gemaakt en er ook nooit weer over gesproken.
Ik wil hier maar mee zeggen dat er niet altijd opzet in het spel is. Maar als iemand geen treinen hebt meegenomen en gaat weer weg met treinen dan kun je wel stellen dat er sprake is van diefstal.
Harm
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: rail4marcel op 18 maart 2007, 16:41:16
Ik vind het heel naar voor je Erwin. Ik was graag nog een keer komen kijken maar ja ik begrijp dat je dat niet meer wilt hebben. Veel succes met je projecten. Wat ik trouwens wel vreemd vind dat als een persoon die wagens steeld de rest niks ziet  :-|.

Marcel.
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Sander op 18 maart 2007, 17:29:32
Erwin,

ook mijn steunbetuiging van deze kant.

Ik heb zelf inmiddels al aardig wat mensen bezocht die ik ken via deze website.
Ik haal het niet eens in mijn hoofd om (ongevraagd) wat mee te nemen van een ander. Ik hoop ook dat men het nooit bij mij zal doen.
Elke keer denk je er weer over na, maar altijd neem je weer mensen ten goede trouw. Te gek voor woorden dit!

mvg,
 Sander
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Hans Kl op 18 maart 2007, 17:42:05
Zeker niet fraai dit.

Probeer toch na te gaan bij de personen die zijn geweest of ze het hebben meegenomen (per ongeluk of met opzet)

Begrijp je volkomen dat je niemand meer langs wilt.

Sterkte,
Hans
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: DHG500 op 18 maart 2007, 18:34:06
Schandalig! En sterkte Erwin met het terugvinden van vertrouwen.

Verder is alles al wel gezegd. Ik hoop alleen dat de boosdoener inziet dat hij/zij tever is gegaan en de moed kan opbrengen de wagentjes terug te brengen met de bijbehorende excuses.
Het is nog niet te laat, het kan nog en je wint er een hoop vernieuwd (zelf)respect aan. Laat zien dat je het kan!

Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Gert1 op 18 maart 2007, 19:28:33
Te walgelijk voor woorden!  >:(
Nou ja, dan toch een paar: "If I had a rocket launcher..."*

@Erwin: Sterkte. Hopelijk kun je straks toch weer van de hobby genieten.
Nog een vraagje: weet je zeker dat er steeds meerdere mensen op je zolder waren? Want dan is die h**t*r niet alleen schuldig, maar heeft hij nog medeplichtigen ook!

mvg,
Gert


* google maar op die tekst, dan hoef ik hier geen scheldwoorden te gebruiken...
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Marijn op 18 maart 2007, 19:56:59
Het bezit van rocket launchers is tamelijk verboden voor mensen zonder vergunning hoor !
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: henk op 18 maart 2007, 20:03:21
Dan noemen we het wat zwaar uitgevallen vuurwerk.
Nood breekt wet.
grrrrr
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: cor_b op 18 maart 2007, 20:11:41
Vervelende zaken .
Zo iets komt het draadje "Op bezoek" bij geen goeds.

Cor
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: DHG500 op 18 maart 2007, 20:22:49
Cor,

het is al  eerder in dit draadje gemeld, het "Op BeZoek Bij..." - team is speciaal opgericht om wat meer van elkaars werk te kunnen zien zonder dat forumleden 'onbekend' volk over de vloer krijgen waarbij het onzeker is of het verschil tussen 'mijn en dijn' goed begrepen is.

Dit team met vaste samenstelling is met naam en toenaam bekend en heeft een redelijk goede naam te verliezen. De leden zullen die goede naam nooit op het spel willen zetten, zeker niet door dit soort wangedrag.

De mensen die zich tot nog toe hebben aangemeld om door het OBB-team geinterviewd te worden hebben dit goed begrepen. Wij gaan er van uit dat we met deze opstelling nog veel moois aan de forumbezoekers kunnen laten zien!

Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: jentje op 18 maart 2007, 20:47:06
In zo'n (**)censuur maatschappij leven we nou!!!

Erwin, ik hoop dat je de dader kunt achterhalen. Want wat hier is gebeurd, is natuurlijk absurd. Je moet van iemand anders zijn spullen afblijven.
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Stijn de Vreede op 18 maart 2007, 20:52:21
De ******* die dit doen zijn gewoon laf, Bij wie dan ook...
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: DHG500 op 22 maart 2007, 17:41:50
...hoe gaat het inmiddels Erwin?
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Rene_H op 22 maart 2007, 18:04:03
Jeetje Erwin, ik leef met je mee...ook al heb je er geen bal aan....je model komt er niet mee terug.
In een ander draadje ging het om vertrouwen, toen werd er melding aan mij gericht over een oud gezegde over een "waard en zijn gasten"...zal er niet verder over uitweiden.
Zo zie je maar weer... vertrouwen kan heel snel beschaamd worden.

Het zal je maar overkomen.....
Sterkte Erwin !!!
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Rob op 22 maart 2007, 18:11:13
"If I had a rocket launcher..."

Die wist ik zonder Google ook wel: Bruce Cockburn....... Nicaragua etc. Maar wel toepasselijk bij dit soort gevallen.......

Gr. Rob
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Robbert op 22 maart 2007, 20:39:52
Erwin,

Ik volg graag je update's en kijk dan ook regelmatig op jouw Photobucket. Dan zie je toch net even wat meer. Dit is erg rot. Je had 12 wagens en nu nog "maar" 10. De persoon die nu die 2 wagens heeft moet niet helemaal 100 % zijn. Als ik die wagens gestolen zou hebben en die wagens weer zou zien, dan zou ik zoiets hebben van; die zijn niet van mij. Dat lijkt mij geen fijn gevoel om elke keer dat te hebben. Ik snap dat je Forumleden en andere personen nu niet zomaar meer langs laat komen. We leven met je mee.

Sterkte,

Robbert
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Wim Waleboer op 23 maart 2007, 19:14:57
Even slikken :o, ik moet zeggen dat ik dat echt niet verwacht had, ik heb door de jaren heen al heel wat mensen in mijn huis gehaald die mijn baan mochten zien, soms echt wild vreemden die ik in een modelspoorwinkel was tegen gekomen en mee aan de praat raakte, zelfs in Berlijn in modelspoorzaken met mensen gesproken die op vakantie in onze mooie streek plotseling voor mijn deur stonden,meestal met de hele familie maar tot op heden nog nooit zo iets meegemaakt,gelukkig is de ruimte bij mij boven niet zo groot dat ik mensen uit het oog verlies maar het zet je toch aan het denken. :'(
Voor koffie zorgen doet gelukkig mijn echtgenote en deze zal genuttigd worden voor we naar het walhalla gaan.
Ik zal nu ook niet van strategie veranderen want ik blijf het beste in mede(mensen)modelspoorders hopen.
Ik ben normaal gesproken een aaibare grote beer,maar pas op beren kunnen gevoelig bijten ;)

Wim
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Gert1 op 25 maart 2007, 19:00:48
Die wist ik zonder Google ook wel: Bruce Cockburn....... Nicaragua etc. Maar wel toepasselijk bij dit soort gevallen.......

Gr. Rob

Tsja, ook veertig-plusser hè?  ;)

@Erwin: nog nieuws? Wellicht aanwijzingen van andere bezoekers wie de dader kan zijn? Misschien nog een hele kleine kans dat je model terugkomt?

mvg,
Gert
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: erwin janssens op 29 maart 2007, 21:05:45
Hoi collega's, na mijn laatste jammerlijke voorval(gestolen goederenwagons) heb ik mij even terug getrokken van het forum-wereldje, ik moest even alles terug op een rijtje kunnen zetten, dit voorval heeft een diepe wonde achtergelaten in mij, ik ben een tijdje het volledige vertrouwen in de mensen kwijt geweest, maar nu ben ik er terug een beetje bovenop aan het komen, het heeft mij doen inzien dat ik veel te gerust in de mensen was, met de gedachten van, we zijn toch allemaal gepassioneerd door dezelfde hobby, ik ben veel te bereidwillig geweest tegenover bepaalde "vreemde"mensen, ik weet ondertussen voor 99% zeker wie mijn goederenwagons heeft gestolen, het was niemand van dit forum en eigenlijk ook niet iemand van het MSM-Forum, het was iemand die enkel maar de berichten las op het MSM-Forum, hij heeft nooit gereageerd, heeft nooit ook maar één post geplaatst, hij heeft enkel alles gelezen, het is ook via MSM dat hij achter mijn e-mailadres is gekomen.
Zijn e-mailadres is ondertussen opgedoekt, enkel de provider weet ik, ook is hij al geen klant meer bij die provider, heeft hij allemaal stopgezet, allemaal heel vreemd, en dit alles geeft mij de kriebels, dit is een hele goede waarschuwing geweest voor mij, hier komt niemand meer binnen die ik nog nooit op eender welk modelspoor-forum heb gezien.

Normaal gezien zouden de mensen van "op bezoek bij" dit weekend naar mij thuis komen, maar ik heb vriendelijk gevraagd om hier toch nog maar even mee te wachten, ik hoop dat jullie het mij niet kwalijk nemen en ook hoop ik dat ik jullie in een later stadium alsnog mag ontvangen, maar nu even niet, heb a.u.b. begrip voor mijn situatie.

Nog even vermelden dat mijn koepel er op dit ogenblik onherkenbaar op geworden is, de koepel die ik in mijn posts heb laten zien zullen jullie nooit meer zo te zien krijgen, ik ben elke dag ongeveer een drietal uren bezig met mijn koepel, en ik schat dat ik nog zo'n 2 maanden werk eraan ga hebben, zoals hij er nu bijstaat is het al prachtig, maar elke dag verandert er wel iets aan, en elke dag gaat hij er mooier en mooier uitzien.
Ook de wisselstraat richting koepel heeft een volledige metamorphose gekregen, er liggen HST-sporen in een grijze bedding, de torentjes zijn allemaal verweerd evenals de muurtjes, de natuur heeft zijn ding ook al gedaan en de preiserianen beginnen mijn volledig vernieuwde perrons te bevolken, het ziet er allemaal goed uit, maar het moet er nog beter gaan uit zien, en pas dan geef ik jullie de eer om , hopelijk, te genieten van mijn bouwwerk, een bouwwerk dat de blikvanger moet gaan worden op mijn baan.

MVG,

Erwin.
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Stijn de Vreede op 29 maart 2007, 21:07:16
Kijk eens aan :)
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: DHG500 op 29 maart 2007, 21:10:39
Hoi Erwin,

fijn dat je weer terug bent en lekker aan de koepel werkt.
Het is een beroerde waarschuwing geweest die je hebt gekregen maar het is goed dat je nu verder gaat.

Ik spreek op dit moment op persoonlijke titel maar ik heb er als "Op Bezoek Bij-teamlid" alle begrip voor dat je de bezoeken even stopzet. We zouden ons zeer vereerd voelen als je ons op termijn alsnog een keer wilt ontvangen maar dat laten we helemaal aan jou. Het is tenslotte allemaal vrijwillig en jij moet je er lekker bij kunnen voelen.

Ik hoop hier en bij MSM nog veel over je bouwvorderingen te mogen lezen!

Met vriendelijke groet,

Bob
(DHG500)
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Chrisjantje op 29 maart 2007, 21:27:12
Welkom terug Erwin. Fijn dat je er weer bent. ;)
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: mmhajvth op 29 maart 2007, 21:49:57
Bob,

Je mag wat mij betreft de woorden op persoonlijke titel wel weglaten  ;)

Erwin,

Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid wacht ik rustig op de foto's en berichten die komen gaan..  ;)  ;D

m.v.g.

Mark
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Harry op 29 maart 2007, 22:05:11
Ik vindt het mooi dat je de stap hebt gemaakt.
Dit draadje kan wel weer een vers portie foto's gebruiken. ;D
Net als velen volg ik dit draadje dagelijks.

En Bob, die heeft het goed omschreven.

Harry
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Peter Korsten op 29 maart 2007, 23:48:43
Om nog even terug te komen op het onderwerp 'diefstal'...

Volgens mij in 2000, voordat ik naar Malta emigreerde, was ik op een beurs - Eurospoor of zoiets, kan het me niet meer herinneren. Toen hoorde ik al handelaren zeggen dat er een dief was en dat ze bij de ingang aan het controleren waren.

Floris heeft twee keer gehad dat iemand een zelf gebouwd locomotiefje van hem stal.

Dus omdat iemand nu dezelfde hobby heeft, wil dat niet zeggen dat je hem (of haar) zomaar kunt vertrouwen. Helaas.

Echter Erwin, de overgrote meerderheid vind het gewoon geweldig waar je mee bezig bent. En we begrijpen dat je even een time-out wil hebben. Zelf vind ik het erg sportief dat je het OBB-team over een tijdje wel weer op bezoek wil hebben.

- Peter
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: conradm op 30 maart 2007, 14:13:14
Erwin,

Ik kijk hier op het forum altijd vol bewondering wat jij maakt. Vind het echt schandalig dat iemand zoiets durft te doen, maar blijkbaar zijn er mensen die daar blij van worden. Ik snap echt dat je hier behoorlijk geschokt van bent.

Ben erg blij om je weer terug te zien en hoop ook snel weer wat updates te zien.

Begrijpelijk dat je nu niemand wilt ontvangen maar zoals peter hierboven al zei vind ik het erg sportief dat je aangeeft dat je het OBB team straks nog wel een keer wilt ontvangen, ben ook erg benieuwd naar hun bevindingen.

Heel veel sterkte en ga vooral door !!!

Conrad
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: Jeroni op 30 maart 2007, 18:48:53
Erwin,

ik heb wel een paar vergelijkingen met die persoon die jouw baan mocht zien, wat hem tegelijkertijd een 'vruchtbaar' bezoekje opleverde. Voor hemzelf welteverstaan. Echter trekt de Beneluxspoor-vocabulaire mijn bewoordingen daarvoor niet....er komen slechts een hondertal asterixjes te staan. Dus ik verwoord het maar anders.

Laat die persoon zijn hele modelspoor-leven lang plezier hebben van zijn 2 eerlijk gestolen wagentjes. Moet toch mooi zijn, dat wanneer hij mensen over de vloer krijgt, hij kan zeggen:"zie je die 2 karretjes daar in m'n station? Die heb ik gestolen van een goedgelovig iemand".  Bah!

Hier in Afghanistan hakken ze je daar de hand voor af, als het al niet direct stenigen is.

Voordat ik mij weer boos ga maken, en ik onnodig commentaar krijg over mijn opmerkingen laat ik het hierbij.

Je baan is top. Jij bent top. En die kerel kan wat mij betreft (meerdere asterixen)....

J
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: JanPieter op 09 november 2007, 20:07:12
Hier heb ik geen woorden voor.
Op andere forums heb ik ook van dit soort dingen gehoord, schandalig gewoon.

Ik leef met je mee.
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: stig op 09 november 2007, 20:11:56
Nu pas? ;D
Titel: Re: Einde bezoek!!!!!!
Bericht door: DHG500 op 09 november 2007, 20:16:14
horloge en kalender gestolen?

Zonder gekheid,

ook in onze hobbywereld komen dit soort zaken helaas voor, op beurzen maar ook thuis.

Vandaar het Op Bezoek Bij - team van dit forum. Kijk maar in de linkerkolom.
Dit weekend komt er weer een nieuw artikel online (zou dat de Artitec-verrassing zijn?  ;D)