Google+
Doel:€250.00
Donaties:€19.65

Per saldo:€-230.35

Steun ons nu!

Laatst bijgewerkt
op 13-05-2018
Algemeen

De stichting

Recente berichten

  

Auteur Topic: Foutmeldingen bij programmeren Decoder  (gelezen 1906 keer)

HansKarel

  • Offline Offline
  • Berichten: 304
Re: Foutmeldingen bij programmeren Decoder
« Reactie #30 Gepost op: 14 februari 2018, 21:49:28 »
Geen idee, Timo. Ik heb zelf ook een z21 en ik zie keurig de stroom toenemen als ik een rijtuig met verlichting op de rails plaats.
Dus in hoeverre de instellingen van een decoder er toe doen....

Maar goed, al met al sluit ik me aan bij 1 van de andere reacties: Ik zou gewoon een Esu lokpilot V4 erin zetten. Heb je gelijk een decoder
met goede lastregeling en (naar mijn smaak) goede prestaties voor een paar tientjes.

Timo

  • Team encyclopedie
  • Offline Offline
  • Berichten: 3829
Re: Foutmeldingen bij programmeren Decoder
« Reactie #31 Gepost op: 15 februari 2018, 09:58:41 »
Genoeg ;) Ga nu maar eens dimmen of de max snelheid inperken :angel:

En ja, ik denk ook wel dat een LoPi 4 een goede keuze is maar meten is zeker weten.

Timo
Verzonden vanaf mijn desktop met Firefox

Spelfaut

  • Offline Offline
  • Berichten: 29
Re: Foutmeldingen bij programmeren Decoder
« Reactie #32 Gepost op: 15 februari 2018, 17:26:30 »
Heren,

Dank voor de input.
Een dag later dan afgesproken, maar met valentijnsdag moet je prioriteiten stellen..  :P

De loc laten lopen op een ovaal, en heb de schakelaar naar 10A gedraaid.
De meting laat een top van 0.18 zien, wat dus neer komt op 1,8A (??)

Wanneer ik de loc met mijn vinger tegenhoudt stijgt dit naar ongeveer 0.27. Staat dit dan gelijk aan 2,7A?

Berend

Eric B

  • Online Online
  • Berichten: 2224
  • NS tijdperk IIIc
Re: Foutmeldingen bij programmeren Decoder
« Reactie #33 Gepost op: 15 februari 2018, 17:29:46 »
Volgens mij staat daar dan wat er staat 0,18 en 0,27A ofwel, 170 respectievelijk 270mA.
Fotodijk(je)
Obdam
Als alles meeloopt hebben we morgen een optocht.

Spelfaut

  • Offline Offline
  • Berichten: 29
Re: Foutmeldingen bij programmeren Decoder
« Reactie #34 Gepost op: 15 februari 2018, 19:13:26 »

- Ik word erg zenuwachtig als ik je decoder zo los tegen een metalen blok zie liggen.... stukje tape er tussen en er kan niks met je decoder gebeuren.


Er zit een stukje dubbelzijdige tape aan de achterkant, je ziet het niet niet op de foto. Echter heb ik net voor de gemeenschappelijke gemoedsrust wat extra electrische tape op het gewichtje geplakt :)

@Eric B:
Dat zou goed nieuws zijn!, 0,75A zou dan ruim voldoende moeten zijn.

Dank voor de input, ik zal een ESU LoPi v4 54688 bestellen en kijken hoe het gaat.

Ik houd jullie op de hoogte,
Berend