Google+
Doel:€250.00
Donaties:€63.25

Per saldo:€-186.75

Steun ons nu!

Laatst bijgewerkt
op 18-08-2018
Algemeen

De stichting

Recente berichten

Bröckenbahn door NS264
Vandaag om 08:12:25
Rollenbank in Spoor-1 door JaJo
Vandaag om 08:12:03
Baan in Los Angeles door AndrevdG
Vandaag om 07:41:24
BNLS-Module "Bahnübergang Burgstraße" door Wim1969
Vandaag om 07:30:01
ProRail: het spoor begint vol te raken door Rick
Vandaag om 07:12:47
Montage bouwkit Weinert BR 93 door NS1220
20 augustus 2018, 23:57:31
AVT NS6300 reactiedraadje door Bert van Gelder
20 augustus 2018, 23:56:24
Spoor 0 messing, HSM AB 185-246 door FritsT
20 augustus 2018, 23:54:21
Foto/Filmtopic Laurent door laurent
20 augustus 2018, 23:44:32
Korneschans. Een fictief Duits Nederlands grensstation. door DJV
20 augustus 2018, 23:29:10
Projekt 083-338 door jerrytrein
20 augustus 2018, 22:59:22
Ovaalramer in messing. Schaal 0 door becasse
20 augustus 2018, 22:54:42
Stadtstrecke in spoor 1 door becasse
20 augustus 2018, 22:49:13
Vorarlberg (Oostenrijkse treinbaan....n-spoor) door raymond erdtsieck
20 augustus 2018, 22:42:05
Digitale locs uit startset allemaal op hetzelfde nummer. door KNed
20 augustus 2018, 22:41:58
Artitec Daf ya126 en ya328 kleuren door RobertBaaij
20 augustus 2018, 22:36:29
Mijn eerste H0 modeltreinbaan in aanbouw door DJV
20 augustus 2018, 22:29:49
Mallnitzer Tauernbahnstrecke ÖBB N Spoor door Schachbrett
20 augustus 2018, 22:27:20
Onlangs gespot - gefotografeerd, de foto's door Marc tramt
20 augustus 2018, 22:26:48
Landerbahn en Reichsbahn locomotieven. door Rondje_HO
20 augustus 2018, 22:19:57
19 Toen door Rondje_HO
20 augustus 2018, 22:17:37
Modules van Kees Gorter door ca.gorter
20 augustus 2018, 22:04:44
Dubbeltractie/Consist met simpel handheld DCC systeem, maar ook met computer control? door Ronald Koerts
20 augustus 2018, 22:03:54
Hoe verwijder je de kap van een Roco TEE VT 11.5 04183A? door waldberg
20 augustus 2018, 21:42:22
  

Auteur Topic: Foutmeldingen bij programmeren Decoder  (gelezen 2028 keer)

HansKarel

  • Offline Offline
  • Berichten: 303
Re: Foutmeldingen bij programmeren Decoder
« Reactie #30 Gepost op: 14 februari 2018, 21:49:28 »
Geen idee, Timo. Ik heb zelf ook een z21 en ik zie keurig de stroom toenemen als ik een rijtuig met verlichting op de rails plaats.
Dus in hoeverre de instellingen van een decoder er toe doen....

Maar goed, al met al sluit ik me aan bij 1 van de andere reacties: Ik zou gewoon een Esu lokpilot V4 erin zetten. Heb je gelijk een decoder
met goede lastregeling en (naar mijn smaak) goede prestaties voor een paar tientjes.

Timo

  • Team encyclopedie
  • Offline Offline
  • Berichten: 3858
Re: Foutmeldingen bij programmeren Decoder
« Reactie #31 Gepost op: 15 februari 2018, 09:58:41 »
Genoeg ;) Ga nu maar eens dimmen of de max snelheid inperken :angel:

En ja, ik denk ook wel dat een LoPi 4 een goede keuze is maar meten is zeker weten.

Timo
Verzonden vanaf mijn desktop met Firefox

Spelfaut

  • Offline Offline
  • Berichten: 33
Re: Foutmeldingen bij programmeren Decoder
« Reactie #32 Gepost op: 15 februari 2018, 17:26:30 »
Heren,

Dank voor de input.
Een dag later dan afgesproken, maar met valentijnsdag moet je prioriteiten stellen..  :P

De loc laten lopen op een ovaal, en heb de schakelaar naar 10A gedraaid.
De meting laat een top van 0.18 zien, wat dus neer komt op 1,8A (??)

Wanneer ik de loc met mijn vinger tegenhoudt stijgt dit naar ongeveer 0.27. Staat dit dan gelijk aan 2,7A?

Berend

Eric B

  • Offline Offline
  • Berichten: 2276
  • NS tijdperk IIIc
Re: Foutmeldingen bij programmeren Decoder
« Reactie #33 Gepost op: 15 februari 2018, 17:29:46 »
Volgens mij staat daar dan wat er staat 0,18 en 0,27A ofwel, 170 respectievelijk 270mA.
Fotodijk(je)
Obdam
Als alles meeloopt hebben we morgen een optocht.

Spelfaut

  • Offline Offline
  • Berichten: 33
Re: Foutmeldingen bij programmeren Decoder
« Reactie #34 Gepost op: 15 februari 2018, 19:13:26 »

- Ik word erg zenuwachtig als ik je decoder zo los tegen een metalen blok zie liggen.... stukje tape er tussen en er kan niks met je decoder gebeuren.


Er zit een stukje dubbelzijdige tape aan de achterkant, je ziet het niet niet op de foto. Echter heb ik net voor de gemeenschappelijke gemoedsrust wat extra electrische tape op het gewichtje geplakt :)

@Eric B:
Dat zou goed nieuws zijn!, 0,75A zou dan ruim voldoende moeten zijn.

Dank voor de input, ik zal een ESU LoPi v4 54688 bestellen en kijken hoe het gaat.

Ik houd jullie op de hoogte,
Berend